Jak sledovat seriály zdarma?

Online sledování seriálů a filmů nám dnes umožňuje mnoho skvělých ale i méně skvělých streamovacích služeb, z nichž patrně nejznámější a rozhodně nejpopulárnější jsou Netflix, MAX a Disney+. Vás však zajímá, jak si užit televizní a filmovou zábavu, aniž byste za to museli platit nebo si někde pracně a nebezpečně něco stahovat. Tedy jak okamžitě sledovat oblíbený či úplně nejnovější seriál online a úplně zdarma.

Jak to tedy funguje?

Na konci článku naleznete odkazy na weby, které umožňují sledování filmů a seriálů zdarma. Na těchto platformách jsou všechny streamy zdarma, dokonce se nemusíte ani registrovat. Při kliknutí na sledování seriálu nebo filmu, se vám zhruba třikrát po sobě otevřou stránky s reklamou. Tyto stránky jednoduše vždy zavřete a znovu kliknete na sledování. Některá okna vás mohou vyzývat k ověřování zda nejste robot či zda jste český občan, nebo budou chtít abyste klikly na tlačítko souhlasím, a podobně. Tyto výzvy ignorujte a prostě jen zavřete dané okno. Zhruba po třetím zavřeném okně se spustí díl seriálu nebo film, které si až do konce vychutnáte bez další otravné reklamy.

Kde najdu streamy zdarma?

Svět seriálů, Kukaj to a Bombuj si, to jsou ony streamovací platformy, kde můžete sledovat filmy a seriály úplně zdarma a dokonce i bez registrace. Jediné, co musíte strpět, je několik po sobě jdoucích reklam, které se otevírají v novém okně, a vy je prostě jen zavřete.

Najdete tu opravdu širokou plejádu filmů a seriálů, ať již ty prastaré, černobílé, až po úplné novinky. Většina má buďto dabing nebo je tu možnost titulků. Novinky, které ještě nemají dabing ani titulky, můžete sledovat s pomocí takzvaného automatického překladače, který si u filmu.

Pokud potřebujete s něčím poradit, nebo vám nebude něco fungovat, můžete navštívit diskuzi zde. 

Nabídka filmů a seriálů ke sledování zdarma a online »